İSTANBUL / AVCILAR - Cihangir Ortaokulu

Cihangir Ortaokulu

Adres
Cihangir Mah. Talatpaşa Cad. No49 Avcılar/İstanbul Metrobüs ile ulaşımda Cihangir Üniversite Mahallesi Durağında indikten sonra 5 dakika yürüme mesafesindedir.
Vizyon
Nasıl bir İnsan? Eğitim çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine bu nedenle de insana gösterilebilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Bütün bu değerlerin yanı sıra, topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini de kazandırmak hedefimizdir.
Misyon
Nasıl bir okul ? Çocuklarımızın kendine özgü niteleklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. • İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıklar , yaşamaktaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikime yakalamış insanlar yetiştirmek. • Ulusal ve evrensel değerleri , birikimleri kavrayan onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; • Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini belirleyen ; kendine güvenli; çevresine laik saygılı ; yaratıcı ve farklı düşünübilen , özgür , hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. • Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, • Öğrencisinin sahip olduğu yeteneklere ortaya çıkaran , geliştiren ; akademi başarısını yükselten çalışmaları eğitim alanında refans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Öğrenci :2098
Öğretim Şekli :İkili Eğitim-Öğretim yapılmaktadır.
08:00 13:20 SABAHÇI 13:50 19:30 ÖĞLENCİ
Ulaşım
Metrobüs Cihangir durağına 2 dk uzaklıktadır. E-5 çevreyoluna uzaklığı 2 dakikadır. Cumartesi günleri okulun sokağında pazar kurulmaktadır.
Cihangir Mah. Talatpaşa cad. No:49 Avcılar-İstanbul
Okulumuz İlçe Merkezine 15 dk uzaklıktadır.
Harezmi Eğitim Modeli uygulanmaktadır.
The Eouropen Heritage Erasmus+ Projesi yürütülmektedir.
The Eouropen Heritage Erasmus+ Projesi yürütülmektedir.